A k t u á l n ě - Upozornění pro zákazníky-ODESÍLÁNÍ OBJEDNÁVEK!!! V termínu od.27.6.2022 do 15.7.2022 nebude z důvodu Dovolené probíhat Expedice zboží-odesílání objednávek.Vaše objednávky budou přijaty a zpracovány bez omezení.(bude Vám zaslán email pro potvrzení objednávky -pokud budete souhlasit s odesláním objednávky k datu 15.7.2022(Objednávky budou odesílány od. 15.7.2022.Děkujeme za pochopení a omlouváme se za vzniklé komplikace.
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Informace o dostupnosti zboží:

 

je pouze informativní a je aktualizována denně.

Pro ověření 100%dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Dostupnost zboží je uvedena v detailu zboží.U skladové dostupnosti" Méně než 6ks" znamená stav skladu 0-6ks.Nemusí být skladem /zboží je objednáno/-dostupnost zboží je na DOTAZ.

 

NOVĚ PŘIDANÉ PRODUKTY

nabíječka Profi 6/12V PB-GEL-AGM microprocesor

rozšíření reflexních doplňků

Nové rozdvojky a příslušenství

Nové kvalitní startovací kabely DIN72553

Nový kufr s nářádím 186dílů

Nové reflexní samolepící pásky

Osvěžovače vzduchu

Nový tester zásuvky přívěsů

 

Nové grilovací nářadí

Nová řada držáků auto-moto

Cyklodoplňky

Nová řada nosičů kol a příčníků

Nové ventilátory

Tester autobaterie a alternátoru 12V

Plynové zahradní grily

Zahrada VOREL

Nové Zahradní potřeby YATO

Mycí program KENCO

Světla denního svícení

Nové svítilny a čelovky

Nová autokosmetika NANO+

Nová leštička karoserie

Nové lepidla AVATAR


Nová startovací nabíječka 12V

Kompresor POWER BULL digitální

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Michalu Velichovi,  se sídlem Ant.Pacovského 182, 26753 Žebrák,  IČ 71856501.,

    Zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Hořovice  (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

TOPlist

Sloučení poštovného

Navštivte i naše další e-shopy!

www.BABYVECI.cz

e-shop s hračkami a dětskými potřebami

www.BETTSHOP.cz

oblečení do deště a do vody

Kamenná prodejna

Osobní odběr je také možný v naší kamenné prodejně na adrese Pacovského 182, Žebrák

Provozní doba prodejny: PO-PÁ: 8-17 h, SO: 9-12 h

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz