Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Informace o dostupnosti zboží:

 

je pouze informativní a je aktualizována denně.

Pro ověření 100%dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Dostupnost zboží je uvedena v detailu zboží.U skladové dostupnosti" Méně než 6ks" znamená stav skladu 0-6ks.Nemusí být skladem /zboží je objednáno/-dostupnost zboží je na DOTAZ.

 

NOVĚ PŘIDANÉ PRODUKTY

nabíječka Profi 6/12V PB-GEL-AGM microprocesor

rozšíření reflexních doplňků

Nové rozdvojky a příslušenství

Nové kvalitní startovací kabely DIN72553

Nový kufr s nářádím 186dílů

Nové reflexní samolepící pásky

Osvěžovače vzduchu

Nový tester zásuvky přívěsů

 

Nové grilovací nářadí

Nová řada držáků auto-moto

Cyklodoplňky

Nová řada nosičů kol a příčníků

Nové ventilátory

Tester autobaterie a alternátoru 12V

Plynové zahradní grily

Zahrada VOREL

Nové Zahradní potřeby YATO

Mycí program KENCO

Světla denního svícení

Nové svítilny a čelovky

Nová autokosmetika NANO+

Nová leštička karoserie

Nové lepidla AVATAR


Nová startovací nabíječka 12V

Kompresor POWER BULL digitální

NOVINKY

arr3Stěrače FLAT HYBRID-Nová řada stěračů-Nová konstrukce stěračecompass-sterace-hybrid-1.pdf... arr3Nové pracovní oděvy najdete v kategorii nářadí-viz ochranné pomůcky...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 63,00 Kč
skladem
naše cena 103,50 Kč
skladem
naše cena 3 545,78 Kč
skladem

KONTAKTY

Michal Velich
Ant.Pacovského 182
26753 Žebrák
tel: +420 603467970
fax:
napište nám
info@autodily-hobby.cz
provozní doba po.-pá. 9-16h

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 169,00 Kč
skladem
naše cena 35,10 Kč
skladem
naše cena 165,00 Kč
skladem

Řada přesných stěračů

 

 

NOVINKA - výhodné sety fitrů MEYLE na vozy škoda/VW a motorové oleje.

CHLADÍCÍ BOXY PRO LETNÍ SEZÓNU-SKLADEM


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů