Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Informace o dostupnosti zboží:

 

je pouze informativní a je aktualizována denně.

Pro ověření 100%dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Dostupnost zboží je uvedena v detailu zboží.U skladové dostupnosti" Méně než 6ks" znamená stav skladu 0-6ks.Nemusí být skladem /zboží je objednáno/-dostupnost zboží je na DOTAZ.

 

NOVĚ PŘIDANÉ PRODUKTY

nabíječka Profi 6/12V PB-GEL-AGM microprocesor

rozšíření reflexních doplňků

Nové rozdvojky a příslušenství

Nové kvalitní startovací kabely DIN72553

Nový kufr s nářádím 186dílů

Nové reflexní samolepící pásky

Osvěžovače vzduchu

Nový tester zásuvky přívěsů

 

Nové grilovací nářadí

Nová řada držáků auto-moto

Cyklodoplňky

Nová řada nosičů kol a příčníků

Nové ventilátory

Tester autobaterie a alternátoru 12V

Plynové zahradní grily

Zahrada VOREL

Nové Zahradní potřeby YATO

Mycí program KENCO

Světla denního svícení

Nové svítilny a čelovky

Nová autokosmetika NANO+

Nová leštička karoserie

Nové lepidla AVATAR


Nová startovací nabíječka 12V

Kompresor POWER BULL digitální

NOVINKY

arr3Kufr nářadí 186 dílů, AL konstrukce, KRAFT SUITE obj. kód.09457 "OPĚT SKLADEM"Praktický hliníkový kufr, 186 dílů kvalitního nářadí vyrobeného z chrom-vanadiové oceli... arr3Stěrače FLAT HYBRID-Nová řada stěračů-Nová konstrukce stěračecompass-sterace-hybrid-1.pdf... arr3Nové pracovní oděvy najdete v kategorii nářadí-viz ochranné pomůcky...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 984,00 Kč
skladem
naše cena 189,00 Kč
skladem
naše cena 99,00 Kč
skladem

KONTAKTY

Michal Velich
Ant.Pacovského 182
26753 Žebrák
tel: +420 603467970
fax:
napište nám
info@autodily-hobby.cz
provozní doba po.-pá. 9-16h

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 386,10 Kč
skladem
naše cena 314,10 Kč
skladem
naše cena 292,50 Kč
skladem

Řada přesných stěračů

 

 

NOVINKA - výhodné sety fitrů MEYLE na vozy škoda/VW a motorové oleje.

CHLADÍCÍ BOXY PRO LETNÍ SEZÓNU-SKLADEM


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Michalu Velichovi,  se sídlem Ant.Pacovského 182, 26753 Žebrák,  IČ 71856501.,

    Zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Hořovice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
    • ing.Jaroslava Bruthansová - daňový, účetní poradce
    • dopravce dle Vaší volby (Česká pošta, s.p., Geis Parcel CZ s.r.o., PPL CZ s.r.o., popř. jiný, kterého zvolíte);
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů