Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Informace o dostupnosti zboží:

 

je pouze informativní a je aktualizována denně.

Pro ověření 100%dostupnosti nás prosím kontaktujte.

Dostupnost zboží je uvedena v detailu zboží.U skladové dostupnosti" Méně než 6ks" znamená stav skladu 0-6ks.Nemusí být skladem /zboží je objednáno/-dostupnost zboží je na DOTAZ.

 

NOVĚ PŘIDANÉ PRODUKTY

nabíječka Profi 6/12V PB-GEL-AGM microprocesor

rozšíření reflexních doplňků

Nové rozdvojky a příslušenství

Nové kvalitní startovací kabely DIN72553

Nový kufr s nářádím 186dílů

Nové reflexní samolepící pásky

Osvěžovače vzduchu

Nový tester zásuvky přívěsů

 

Nové grilovací nářadí

Nová řada držáků auto-moto

Cyklodoplňky

Nová řada nosičů kol a příčníků

Nové ventilátory

Tester autobaterie a alternátoru 12V

Plynové zahradní grily

Zahrada VOREL

Nové Zahradní potřeby YATO

Mycí program KENCO

Světla denního svícení

Nové svítilny a čelovky

Nová autokosmetika NANO+

Nová leštička karoserie

Nové lepidla AVATAR


Nová startovací nabíječka 12V

Kompresor POWER BULL digitální

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Michalu Velichovi, se sídlem Ant.Pacovského 182, IČ 71856501,

    zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem Hořovice (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

TOPlist

Sloučení poštovného

Navštivte i naše další e-shopy!

www.BABYVECI.cz

e-shop s hračkami a dětskými potřebami

www.BETTSHOP.cz

oblečení do deště a do vody

Kamenná prodejna

Osobní odběr je také možný v naší kamenné prodejně na adrese Pacovského 182, Žebrák

Provozní doba prodejny: PO-PÁ: 8-17 h, SO: 9-12 h

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz